Bæredygtighed

Bæredygtighed på flere niveauer

Hos Butik 14 vælger vi vores varer med omhu. Vi kigger både på kvalitet, materialer og produktion hos en potentiel leverandør inden vi indgår samarbejde. Det gør vi for at sikre jer gode materialer med gode historier - og gode priser.

Vi er meget opmærksomme på brug af poser - rigtig mange kunder siger nej tak når vi spørger, og hiver stofposen op af lommen, sejt! Et så simpelt spørgsmål sparer en masse ressourcer i længden både for os som virksomhed, og for miljøet. Den nye lov om betaling for poser med hank hjælper også gevaldigt. Har du brug for en pose har vi dog sørget for at have papirsposer klar! 

Vi genbruger så vidt muligt den emballage vi modtager fra leverandørerne. Vi bruger det til opbevaring på lageret eller når vi sender videre til dig. Det vil sige, at du vil modtage dine varer sikkert og forsvarligt pakket i genbrugskasser eller genanvendt plast.

Modtager du en gave pakket ind hos Butik 14 er det også i genbrugspapir. Måske du selv kan bruge det igen til jul?

Vi hader at smide 2. sorteringsvarer ud og tænker at nogen derude må kunne blive glade for netop denne vare, trods lille fejl. Vi giver det væk gratis eller sælger det langt under indkøbspris. Det lykkedes som regel, tak for det.

 

Gavepapir i genanvendt papir hos Butik 14