Om Butik 14

Hos Butik 14 gør vi os umage for at skabe et indbydende univers for dig som elsker boliginspiration, bæredygtig mode og økologiske produkter - alt sammen i naturlige materialer og ingredienser.

Vi elsker varer med en god historie og ansvarlig produktion derfor finder du også både lokalt kunsthåndværk, unika tekstiler og fair trade produkter i butikken.

Butikken er grundlagt i 2017 af Sofie, som har flere års erfaring fra detail- og servicebranchen og en uddannelse inden for service, eventplanlægning og økonomi.

"Jeg har tidligere arbejdet i kædebutikker med fast fashion, og blev enormt træt af at præsentere dyrt tøj i dårlig kvalitet. Det ville jeg lave om på."

Jeg mener, at det skal være nemt at shoppe med god samvittighed, og ønskede at skabe en fysisk forretning med fokus på god kvalitet og flotte designs som kan bruges igen og igen. Der er sket meget de sidste år, men da jeg åbnede var der ikke mange fysiske butikker med dette fokus, til gengæld en del webshops - men der kan man jo ikke røre ved de mange dejlige materialer. Under Covid-19 kom der dog også en webshop til her hos os, så nu har du mulighed for at shoppe begge steder.

For mig betyder bæredygtighed gode materialer, naturlige og åndbare tekstiler, økologisk dyrket ingredienser, fair arbejdsvilkår under produktionen samt gode værdier hos virksomhederne jeg samarbejder med. Jeg køber desuden gerne enkle designs, som jeg selv ville bruge i mange år frem. Jeg håber du har lyst til det samme."

Du finder alle vores varer her på webshoppen, men for at opleve og mærke hele vores univers håber vi at du vil besøge vores butik i latinerkvarteret i Svendborg.
Vi er rykket i større lokaler i sommeren 2023, og heldigvis har vi stadig hjemme i Korsgade og det fine latinerkvarter. Vi glæder os til at vise dig de nye rammer!


Hvem er vi?

Til daglig vil du møde Sofie Camilla, som begge passer butikken. 
Bag kulissen er det også indehaver Sofie som står for driften af webshop, sociale medier og sikrer at dine pakker kommer godt afsted til dig. 

Vi sætter en stor ære i at rådgive, hjælpe og ekspedere alle vores skønne kunder og giver os altid god tid til at hjælpe dig; om det er personlig styling, inspiration til den rette gave eller information om produkterne, så håber vi at du vil kontakte os hvis du mangler hjælp!

Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken såvel som vores online-univers!