Politik om brug af persondata

Hvis du ønsker at handle hos os, har vi brug for dine oplysninger for at kunne afsende din vare og sende en ordrebekræftelse. Vi har brug for navn, adresse og mailadresse og i visse tilfælde telefonnummer.

Vi registrerer og vidergiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi har om dig.

Vi samarbejder med PostNord, som derfor vil få dine kontaktoplysninger for at kunne levere varen til dig. Dine betalingsoplysninger vil blive behandlet af Nets og Shopify Payments i mens de bekræfter din betaling, og i tilfælde af refundering.

Hvis du ønsker at kontakte os på mail eller telefon, så registrerer og gemmer vi dine kontaktoplysninger så længe det er nødvendigt for os at kunne kontakte dig. Mail, beskeder og lign. slettes når oplysningerne ikke længere er nødvendige for os.

Du har ret til at få dine oplysninger rettet hvis du mener de er ukorrekte. Du kan altid kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. 

Vi sælger aldrig persondata til tredjepart, og videregiver heller ikke dine oplysninger til andre end de nævnte samarbejdspartnere overfor.